Dakkapellen

BouwXpert produceert, levert en monteert prefab dakkapellen. Wij luisteren naar de wensen van de klant en maken een dakkapel op maat. De productie, het vervoer, het hijsen Ć©n het plaatsen van de dakkapel gebeurt door onze eigen vakmensen. Zo ben je verzekerd van een dakkapel op maat, passend bij de woning en bij de wensen van de gebruiker.

Meer ruimte, licht en zelfs een of meerdere kamers toevoegen aan je woning is vrij snel en eenvoudig gedaan door het plaatsen van een dakkapel op je zolder of bovenverdieping. De dakkapel wordt op maat gemaakt in onze werkplaats. Volledig prefab vervoeren wij de dakkapel naar jouw woning, alwaar deze door onze monteurs geplaatst en afgewerkt wordt. Snel en vakkundig.

Afgeronde projectenWaarmee kunnen we u
van dienst zijn?

BouwXpert levert niet alleen prefab elementen, maar geeft ook advies op maat in het verkooptraject. Indien gewenst monteren wij onze prefab elementen op locatie. Zo versnellen en vereenvoudigen wij het bouwproces en ontzorgen wij de aannemer van A tot Z. Neem contact met ons op en ontdek wat BouwXpert voor jou kan betekenen!

 

Vragen of meer informatie nodig?
We denken graag met je mee!

0544 - 200 040
   
info@bouwxpert.nl