Modulaire, comfortabele, circulaire prefab woningen

In samenwerking met Vivax Housing bouwen wij houten prefab woningen. Deze woningen worden zowel tijdelijk als permanent geplaatst. BouwXpert is specialist op het gebied van prefab bouwen en staat voor kwalitatief hoogstaande producten. Mede dankzij de controleerbare bouwomstandigheden in onze eigen werkplaats kunnen wij een constante en hoogwaardige kwaliteit waarborgen. De houten woningen worden van A tot Z in onze werkplaats gerealiseerd, we regelen het transport en staan garant voor een correcte plaatsing op locatie.

Kleine of grote series, wij bouwen samen met onze Achterhoekse partners om uw project tot een fantastisch eindresultaat te brengen.

Basistype woningen

Alle basistype woningen worden ruim en slim gebouwd. Ze hebben hoge plafonds, bieden veel daglicht en hebben bovendien verschillende afwerkingsmogelijkheden. Specifieke wensen? Ook daar staan wij voor open. Samen met de opdrachtgever bekijken we de wensen en gaan we, indien mogelijk, aanpassingen doorvoeren om tot het gewenste resultaat te komen.

*impressies afkomstig van Vivax Housing

Check vivaxhousing.nl

Afgeronde projectenWaarmee kunnen we u
van dienst zijn?

BouwXpert levert niet alleen prefab elementen, maar geeft ook advies op maat in het verkooptraject. Indien gewenst monteren wij onze prefab elementen op locatie. Zo versnellen en vereenvoudigen wij het bouwproces en ontzorgen wij de aannemer van A tot Z. Neem contact met ons op en ontdek wat BouwXpert voor jou kan betekenen!

Vragen of meer informatie nodig?
We denken graag met je mee!

0544 - 200 040
   
info@bouwxpert.nl