Wij zijn
BouwXpert.

Als specialist in prefab bouwelementen gaan we voor kwalitatief hoogstaande producten. Maar hoe die er komen is voor ons net zo belangrijk. Tijdens het hele proces zijn we er om, jou als aannemer, te ontzorgen in het bouwproces. Dit doen we door een betrouwbare partner te zijn, dat hebben we in de loop van de jaren bewezen. We zeggen wat we doen en, belangrijker nog, we doen wat we zeggen. Met een open en transparante houding werken we samen naar de beste en mooiste oplossing.

Ontzorgen in het volledige traject.

Wij beschikken over een eigen productieruimte en werken met onze eigen buitendienst monteurs. De productie van prefab bouwelementen vindt plaats in onze werkplaats, waardoor weersomstandigheden nooit voor vertraging zorgen. Wij bieden de mogelijkheid om volledig te ontzorgen. Dat wil zeggen dat wij advies op maat geven in het verkoop-/bouwtekenproces, vervolgens produceren wij in onze eigen werkplaats het gewenste bouwelement en leveren óf monteren wij op locatie.

Ga je voor korte lijnen, goede service en kwalitatief hoogstaande eindproducten?
Dan bouw je met BouwXpert.

Wilbert Veerbeek – eigenaar

Dit is Wilbert. Wilbert is de grondlegger van BouwXpert. Hard werken en logisch, nuchter nadenken zijn dé eigenschappen welke Wilbert het meeste kenmerken.
Dankzij zijn jarenlange ervaring in de bouw, oog voor kansen en veel aandacht voor zijn werknemers én opdrachtgevers heeft Wilbert in de loop van de jaren BouwXpert kunnen laten groeien tot wat het nu is.
Een bedrijf om trots op te zijn!

Duurzaam ondernemen.

BouwXpert heeft het FSC® (C-117418) certificaat en is druk bezig met verduurzamen. Zo hebben wij alle tl-buizen vervangen door LED-verlichting en gaan we door middel van lean onze werkprocessen verbeteren. Daarnaast werken wij volgens de principes van circulair bouwen, wij streven hierbij naar een volwaardige kringloop van de gebruikte materialen. De volgende stappen zijn zonnepanelen en elektrische bedrijfsauto’s.

Vragen of meer informatie nodig?
We denken graag met je mee!

0544 – 200 040
   
info@bouwxpert.nl