Kombistel

Kombistel zijn prefab elementen bestaande uit een houten frame waarin het kunststof kozijn met glas reeds gemonteerd is. De aannemer op de de bouwplaats hoeft alleen nog de montage te doen en het element te stellen. Indien gewenst kunnen uiteraard ook de montage medewerkers van BouwXpert de montage uit handen nemen.

Kombistel op maat

Onze kombistel kan uitgevoerd worden exact conform de vraag van de opdrachtgever. Draai- kiep elementen kunnen worden verwerkt in alle maatvoeringen.
Sta je voor een uitdaging op het gebied van kozijnen of kombistel? Wij denken graag mee, samen komen we tot de beste prefab oplossingen.

Afgeronde projectenVoordelen prefab bouwen

Doordat de meeste werkzaamheden bij ons in de werkplaats plaatsvinden, kan een woning in een kortere tijd gebouwd worden. Het werk in onze werkplaats is niet weersafhankelijk, we werken onder goed geconditioneerde omstandigheden waardoor we constante goede kwaliteit kunnen leveren. Deze wijze van bouwen heeft een positief effect op de luchtdichtheid. Door een gedegen voorbereiding en planningen te bewaken hebben we minder opslag- en logistieke kosten, wat bijdraagt aan de vermindering van de uitstoot van stikstof.
Ook niet onbelangrijk; de uiteindelijke kosten vallen lager uit.

Vragen of meer informatie nodig?
We denken graag met je mee!

0544 - 200 040
   
info@bouwxpert.nl