Aan de slag bij
BouwXpert.

Samen met ons team van zo’n 25 vakmensen zorgen we ervoor dat BouwXpert kwaliteit levert, elke keer weer. Onze passie voor bouwen delen we samen! In onze werkplaats in Lichtenvoorde werken we elke dag aan de mooiste projecten voor onze klanten. Van kozijnen tot kombistellen en dakkapellen, overal is een prefab oplossing voor.
Voor onze werknemers geldt dat de juiste instelling en motivatie belangrijker is dan wat er op je cv staat. Wil je leuk werk, in een prettige omgeving en in een enthousiast team? Dan ben je bij ons aan het goede adres!
Ons bedrijf groeit, groei jij met ons mee?

Persoonlijk en transparant

 

Persoonlijk contact vinden we belangrijk, dat zorgt voor een heldere communicatie. Dat geldt voor onze klanten, maar natuurlijk ook voor onze werknemers. Een eerlijke, transparante en persoonlijke benadering zorgt voor een prettige werkomgeving en maakt snel schakelen mogelijk. Als team de juiste oplossingen bedenken en uitvoeren maakt ons werk extra mooi.

Wilbert Veerbeek – eigenaar

Dit is Wilbert. Wilbert is de grondlegger van BouwXpert. Hard werken en logisch, nuchter nadenken zijn dƩ eigenschappen welke Wilbert het meeste kenmerken.
Dankzij zijn jarenlange ervaring in de bouw, oog voor kansen en veel aandacht voor zijn werknemers Ć©n opdrachtgevers heeft Wilbert in de loop van de jaren BouwXpert kunnen laten groeien tot wat het nu is.
Een bedrijf om trots op te zijn!

Wij hebben 2
openstaande vacatures!

Staat jouw vacature er niet tussen?

Klik niet meteen weg maar laat van je horen! We zijn altijd op zoek naar aanpakkers voor in ons team.

open sollicitatie

Vragen of meer informatie nodig?
We denken graag met je mee!

0544 -200 040
   
info@bouwxpert.nl