Transcarbo

Transcarbo

Transcarbo produceert en monteert kunststof kozijnen in allerlei uitvoeringen en maten. Zowel voor nieuwbouw als verbouw ben je hier aan het juiste adres. Duurzaam, klantgericht en veilig werken zijn de vertrekpunten van Transcarbo.

‘Transcarbo werkt al geruime tijd samen met BouwXpert. BouwXpert zet eerst een kozijn in een model middels een 3D-programma, zij produceren vervolgens het stelkozijn en wij leveren het kunststof kozijn aan. Deze wordt bij BouwXpert in de werkplaats in het stelkozijn geplaatst. Dit complete kozijn wordt bij de betonleverancier gestort in een betonnen casco. Zodra de woning helemaal staat, komt BouwXpert de kozijnen 100% afstellen.
BouwXpert is erg flexibel en denkt goed mee met het totale proces. Het grootste verschil maken zij door tot aan het einde van een project mee te denken Ć©n mee te werken. We weten wat we aan elkaar hebben en versterken elkaar.’

 

" Het grootste verschil maakt BouwXpert door tot aan het einde van een project mee te denken Ć©n mee te werken. We weten wat we aan elkaar hebben en versterken elkaar.Ā  "


- Mayco van der Wal, Transcarbo

Vragen of meer informatie nodig?
We denken graag met je mee!

0544 - 200 040
   
info@bouwxpert.nl