WN Kunststof kozijnen

WN Kunststof kozijnen

Weneko kunststoffen produceert en monteert kunststof kozijnen en deuren. Zij verzorgen het totale traject voor de klant. Van productie tot montage tot afwerking.

‘Vanaf de start van ons bedrijf werken we samen met BouwXpert. Bouwxpert maakt de houten stelkozijnen, daarin worden onze kunststof kozijnen geplaatst. In de loop van de jaren zijn er heel veel verbeteringen en aanpassingen doorgevoerd, maar op persoonlijk en kwalitatief vlak is het altijd goed geweest en gebleven met BouwXpert.
Doordat wij vanaf dag een zo’n goede samenwerking hebben, zullen we altijd voor elkaar klaar staan. Wij denken mee en doen ons best voor elkaar. We weten dat de prijs kwaliteit verhouding goed is bij BouwXpert. Maar belangrijker voor ons is toch wel de open en transparante manier van werken. BouwXpert heeft er inmiddels een mooie fabriek staan, maar blijft nog steeds (gelukkig) een vrij platte organisatie. Wat betekent dat de korte lijnen blijven, je kunt er altijd zo naar binnen lopen en alles is bespreekbaar. Mede dat maakt de samenwerking met BouwXpert voor ons erg waardevol.’

 

" BouwXpert heeft er inmiddels een mooie fabriek staan, maar blijft nog steeds een vrij platte organisatie. Wat betekent dat de korte lijnen blijven, je kunt er altijd zo naar binnen lopen en alles is bespreekbaar. "


- Luc Nederlof, WN Kunststof kozijnen

Vragen of meer informatie nodig?
We denken graag met je mee!

0544 - 200 040
   
info@bouwxpert.nl